Over MamaLove

MamaLove.nl is er voor alle zwangere vrouwen, (aanstaande) mama’s en papa’s en gezinnen. Op ons platform vind je betrouwbare informatie voor gezonde zwangerschappen, gelukkige baby’s en kinderen en zelfverzekerde ouders.

Of je nu zwanger wilt worden, zwanger bent of onlangs vader of moeder bent geworden, er komt een hoop op je af. Ook als kinderen groter worden, kinderen naar school gaan of naar de eerste zwemles. Er blijven altijd veel onzekerheden en vragen als je opgroeiende kinderen hebt. Met de artikelen op MamaLove.nl hopen we jouw onzekerheden en vragen weg te nemen.

Op MamaLove.nl bieden we uitgebreide en betrouwbare informatie aan zwangere vrouwen, moeders en vaders en gezinnen. Onze informatie wordt op een laagdrempelige en toegankelijke manier gepresenteerd. Met een team van enthousiaste en professionele redactieleden die zelf allemaal kinderen hebben werken wij iedere dag aan nieuwe artikelen en het updaten en verder verfijnen van oude artikelen. We gaan graag samenwerkingen aan met experts en specialisten op het gebied van verschillende thema’s om op die manier de juiste informatie aan te bieden aan onze bezoekers en lezers. Door middel van kwalitatieve partnerships kunnen we (aanstaande) ouders van belangrijke en betrouwbare informatie voorzien.

Onze redactie, kennispartners en experts

Het team van MamaLove.nl bestaat uit enthousiaste ouders en professionele schrijfsters. Op basis van deskresearch en onderzoek in de doelgroep worden artikelen geschreven en gepubliceerd. Naast ons vaste team hebben we samenwerkingen voor specifieke thema’s en onderwerpen met experts, kennispartners en gerenommeerde organisaties, zoals:

Autisme Centraal

Autisme Centraal streeft naar een autismevriendelijke samenleving. Om dit doel te bereiken wil Autisme Centraal, met een team van deskundige medewerkers uit de wereld van (ortho)pedagogie, psychologie, onderwijs en logopedie, mensen informeren, inspireren en opleiden. Vanuit dit oogpunt werkt Autisme Centraal samen met MamaLove.nl aan artikelen in het dossier Autisme op onze website.

Boba Autisme Groep

Boba is een landelijk opererende persoonlijke innovatieve GGZ instelling voor ambulante integrale zorg. De Boba Autisme Groep heeft jarenlange praktijkervaring in het werken met autisme. De aanpak is gebaseerd op de Autisme Centraal Methodiek. Binnen de divisies (GGZ, Levensloopbegeleiding, Passend onderwijs en Opleidingen) is begrip voor en kennis van het autistisch denken het vertrekpunt van de zorg.

VeiligheidNL

VeiligheidNL is een onafhankelijk expertisecentrum dat zich inzet om veilig gedrag in een veilige omgeving te stimuleren. Ze richten zich al 35 jaar op het veiliger maken van de woon-, werk- en leefomgeving van miljoenen mensen. VeiligheidNL biedt in samenwerking met MamaLove.nl de juiste, betrouwbare en onafhankelijke informatie op het gebied van veiligheid voor kinderen en (waar nodig) praktische tools aan ouders, verzorgers én professionals.

Gewoonborstvoeding.nl

Gewoonborstvoeding.nl is al meer dan 10 jaar een begrip bij zwangere vrouwen en jonge moeders. De website is in 2008 opgericht door een verloskundige en lactatiekundige. Ontstaan vanuit de drang om eerlijke en bruikbare informatie over borstvoeding te geven en goede producten te leveren aan vrouwen die borstvoeding geven en om haar eigen ervaring aan andere ouders mee te geven. Op dit moment is er een team van professionals betrokken bij alle zaken rondom Gewoonborstvoeding.nl.

Kinderplezier.nl

Kinderplezier is al meer dan 20 jaar de grootste kinderboekenclub van Nederland en Vlaanderen. De club is opgericht in 1997 en heeft sindsdien al meer dan 200.000 kinderen blij gemaakt met haar kinderboekpakketten. In samenwerking met onze redactie zorgen de experts van Kinderplezier voor goede en betrouwbare informatie over lezen en boeken op MamaLove.nl.

Bronnen

Opvoeden

https://www.opvoeden.nl

Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu

https://www.rivm.nl

Opvoedinformatie Nederland

https://opvoedinformatie.nl

Centrum voor Jeugd en gezin

https://www.cjgprof.nl

Rijksoverheid

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/themas/familie-zorg-en-gezondheid

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

https://www.knov.nl
 

Samenwerking met MamaLove.nl

MamaLove.nl is een onderdeel van Offspring Media. We gaan graag samenwerkingen aan met experts om op die manier de juiste informatie aan te bieden aan onze doelgroep. Door middel van kwalitatieve partnerships kunnen we (aanstaande) ouders van belangrijke en betrouwbare informatie voorzien. Naast partnerships in de vorm van het schrijven en publiceren van artikelen en het delen van informatie, bieden we bedrijven en organisaties ook commerciële mogelijkheden in de vorm van advertenties, nieuwsbrieven, social media bereik, leadgeneratie en e-commercekoppelingen op MamaLove.nl en in onze zwangerschapsapp. Binnen commerciële samenwerkingen zoeken we altijd naar een meerwaarde voor zowel de adverteerder als de doelgroep van onze website.

Onze kernwaarden

Bij alles wat we doen en bij ieder artikel dat we schrijven gaan we uit van onze kernwaarden:

Betrouwbaar en vertrouwen

Informatie op MamaLove.nl moet kloppen. Je moet onze informatie kunnen vertrouwen en met je vragen bij ons terecht kunnen. Om te zorgen dat onze informatie betrouwbaar is, werken wij onder andere samen met eerder genoemde experts en specialisten, deskundigen uit de branche en verloskundigen.

Samenwerken

Met onze artikelen en met onze app willen we je als lezer graag verder helpen en je vragen beantwoorden. We werken hiervoor graag samen met partners, specialisten en experts. We proberen vanuit onze redactie onze artikelen en onze informatie zo begrijpelijk mogelijk te houden en delen graag tips met jou als lezer van onze website.

Plezier en Vrijheid

Natuurlijk is iedere zwangerschap en ieder kind anders. Iedere vader en moeder maakt zijn eigen keuzes over de opvoeding van een kind. Op MamaLove.nl proberen we je op een laagdrempelige en plezierige manier zo goed en objectief mogelijk te informeren. We bieden je de handvatten die je kunt gebruiken om je eigen keuzes te maken.