Nieuwste artikelen

Overige artikelen

5
B
D
E
G
H
K
k
O
R
S
T
V
W

Een overzicht van alle babykwaaltjes

Het is iets waar je niet aan ontkomt als ouder: je kind die kwaaltjes krijgt. Meestal is er niets ernstigs aan de hand, maar in veel gevallen kan dit wel een spannend moment zijn voor veel ouders. Zeker wanneer je je eerste kind hebt, alles is dan nieuw. Met als gevolg dat je je al snel zorgen kunt maken, maar gelukkig kun je in dit thema over baby's veel informatie vinden over de verschillende babykwaaltjes. Je vindt er bijvoorbeeld informatie over veelvoorkomende kwaaltjes bij kinderen. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan keelontsteking. Dit is een kwaaltje wat helaas vaak voorkomt bij kinderen. In dit segment vind je daar informatie over. Hoe herken je een keelontsteking? Is het gevaarlijk en moet je ermee naar de dokter als je kind dit heeft?

Maar ook andere kwaaltjes worden in deze categorie behandeld. Denk daarbij aan een luchtweginfectie bij je baby. Het kan zijn dat je kind plots een raar geluid maakt. Alsof je kind raar ademt, of alsof er een piepje komt wanneer hij of zij gaat hijgen. Je maakt je als ouder dan al snel ongerust, maar dit hoeft gelukkig niet altijd iets engs te zijn. Het kan gewoon om een onschuldige infectie gaan. Maar daar lees je meer over in de artikelen in deze categorie, aangezien dat onderwerp ook aan bod komt.

Maar ook worden er tips gegeven in deze subcategorie. Wat moet je bijvoorbeeld doen als blijkt dat je kind last heeft van krampjes? Of wanneer je kind moet huilen nadat hij of zij heeft gegeten. Zeker bij je eerste kind, is de kans vrij groot dat je niet precies weet hoe je dit moet aanpakken. Hier vind jij daar ook meer informatie over.