Nieuwste artikelen

Overige artikelen

B
D
E
F
G
H
K

Alles over flesvoeding

Als het gaat om voeding voor je kind, dan heb je meestal de keuze tussen flesvoeding en borstvoeding. In veel gevallen is het aan te raden om borstvoeding te geven, maar soms is dit niet mogelijk. Flesvoeding kan dan een goed alternatief zijn. In deze categorie over je pasgeboren baby gaan we daar verder op in. Je vind hier artikelen die de verschillende aspecten van flesvoeding behandelen. Aan de ene kant worden er bijvoorbeeld bruikbare tips gegeven. Tips waar je echt wat aan hebt en die jou verder kunnen helpen om er meer over te weten te komen.

Hoe kies je bijvoorbeeld de juiste speen als het gaat om borstvoeding. Is het moeilijk om de juiste speen te vinden, of vrij eenvoudig? En waar moet je naar zoeken? En waar moet je verder naar kijken. In de artikelen krijg je bijvoorbeeld antwoord op dergelijke vragen, maar er is gelukkig nog veel meer te vinden. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je kind weigert om de fles te drinken. Dat is natuurlijk erg vervelend, want als moeder wil je altijd dat je kind genoeg goede voedingsstoffen binnen krijgt. In deze categorie vind je dus ook tips, zodat je ervoor kunt zorgen dat dit gemakkelijker gaat.

Maar ook worden de mogelijkheden besproken. Wat is bijvoorbeeld beter: borstvoeding of flesvoeding?. En in welke situaties kun je beter het één gebruiken, en wanneer beter het ander? Daarnaast wordt er ook nog aandacht besteed aan bepaalde fabels die circuleren als het gaat om flessenvoeding. Op internet staat namelijk veel foutieve informatie hieromtrent. Maar ook feiten worden naar voren gehaald. Dus al met al is er hier veel te vinden en daarom is het ook echt aan te raden om hier eens een kijkje te nemen. Ook voor meer lichtzinnige artikelen met een leuke kwinkslag ben je hier op de juiste plek.