Nieuwste artikelen

Overige artikelen

1
4
5
6
8
9
A
B
D
E
F
H
I
K
N
O
P
S
T
U
V
W

De bevalling: alles wat je moet weten over de bevalling

Het is begrijpelijk dat jij als toekomstige moeder veel vragen hebt over je eerste bevalling. In deze subcategorie lees je daar gelukkig meer over, zodat je dankzij die kennis bent voorbereid op wat er komen gaat. Is thuis bevallen bijvoorbeeld een optie voor jou, of heb je dat liever niet en beval je liever in het ziekenhuis. Soms heb je daar de keuze tussen, maar soms kan het ook zijn dat er bepaalde risico's zijn, waardoor een bevalling thuis niet mogelijk is. In verscheidene artikelen wordt daar verder op ingegaan in deze subcategorie.

Ook zijn er artikelen waarbij er situaties worden beschreven hoe een bevalling eruit kan zien. Er zijn namelijk meerdere scenario's mogelijk bij een bevalling, van verschillende daarvan heb je misschien wel gehoord. Je hebt dan natuurlijk de reguliere bevalling, maar ook de keizersnede is wel redelijk bekend als er problemen zijn met de ligging van het kind bijvoorbeeld. Maar ook andere situaties kunnen voorkomen, daarbij kun je denken aan een vaginale kunstverlossing en nog meer. In de artikelen wordt daar dieper op ingegaan, zodat je op de hoogte bent van wat er zoal te verwachten valt.

Daarnaast is er ook wat ruimte voor meer luchtige artikelen. Bijvoorbeeld tien grappige acties die mannen vaak uitvoeren tijdens een bevalling. Voor een man is een bevalling natuurlijk ook erg spannend, omdat ze er verder geen impact op hebben en alleen maar van afstand hopeloos kunnen kijken, alsof ze een coach zijn van een voetbalteam. Ook artikelen waarin herkenbare situaties worden beschreven komen voor in deze categorie. Daarnaast is er ook nog ruimte voor tips en nog veel meer. Neem dus snel een kijkje, zodat je extra kennis kunt op doen over de bevalling.