Nieuwste artikelen

Overige artikelen

(
A
B
D
E
H
I
K
M
N
O
P
R
T
V
W
Z

Alles over de gezondheid van je kleuter

Kinderen kunnen voor verschillende kwaaltjes komen te staan. Zeker op de jonge leeftijd. Elk kind krijgt hier wel mee te maken, maar voor het ene kind is dit helaas veel erger dan voor de andere. Sommige kinderen hebben nu eenmaal veel pech in hun leven. Het is altijd belangrijk om goed op de gezondheid van je kind te letten. In deze sectie vind jij verschillende artikelen over de gezondheid van je kleuter. Zodat je op verschillende kwaaltjes bent voorbereid. Dat je weet hoe je met verschillende kwaaltjes moet omgaan, maar ook hoe jij jezelf kunt behoeden van verschillende soorten kwaaltjes.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat je kind astma heeft. Kinderen kunnen daar in meer of mindere mate last van hebben. In deze categorie vind je daarom ook artikelen met tips over hoe je met astma om moet gaan. Het is namelijk een vervelende ziekte, maar je kunt het enigszins beperken door die tips te volgen. Maar ook voor andere kwesties ben je hier op het juiste adres. Het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat je kind last heeft van ontstoken amandelen. Dit heeft dan als resultaat dat je erg last kunt krijgen van keelpijn en andere kwesties.

Als dit vaak voorkomt, wordt soms aangeraden om de amandelen te verwijderen. Let wel: dit is niet altijd noodzakelijk, meestal kun je dit beter met een huisarts overleggen. Deze kan je daar namelijk gepast advies over geven. Als het gaat om de gezondheid, dan moeten we ons natuurlijk niet enkel op de kwaaltjes focussen. Maar bij de gezondheid moet je je natuurlijk ook focussen op gezond eten. Ook daaromtrent vind jij tips in deze sectie. Wat zijn bijvoorbeeld gezonde tussendoortjes die je aan je kind kunt geven? Die aan de ene kant lekker zijn, maar tegelijkertijd ook heel voedzaam!