Bioscoopfilm Waar is het Grote Boek van Sinterklaas?

Of Sinterklaasavond door kan gaan dit jaar is niet helemaal zeker, want het Grote Boek is gestolen! Guus Blik, de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land, heeft het boek gestolen. Hij vindt het namelijk belachelijk dat Sinterklaas speelgoed 'gratis weggeeft' aan de kinderen. Op het kasteel van Sinterklaas is er paniek: hoe moeten ze nu weten welke cadeautjes naar welk kind moeten?

waar-is-het-grote-boek-van-sinterklaas

Ook het boek van de Kerstman is weg

Als alle cadeautjes verkeerd worden bezorgd en pakjesavond in het water dreigt te vallen, besluit Sinterklaas om zijn concurrent om hulp te vragen. Hij belt de Kerstman en vraagt of hij zijn boek mag lenen. De Kerstman moet hard lachen omdat Sinterklaas zijn boek kwijt is, maar dan komt hij erachter dat zijn eigen boek ook is verdwenen. Guus heeft ook op de Noordpool toegeslagen en het boek van de Kerstman gestolen. Vallen beide feestdagen dit jaar in het water?

Redden de Kerstman en Sinterklaas de feestdagen?

De Kerstman besluit om samen met Sinterklaas de boeken weer terug te vinden en hij vertrekt met zijn slee naar Nederland. Samen gaan ze op zoek naar de dief van de boeken, maar de samenwerking tussen die twee verloopt niet zo soepel. Zal het ze wel lukken om de boeken te vinden en Pakjesavond en Kerstavond te redden, zodat de kinderen hun cadeautjes op tijd krijgen? De tijd dringt, want ondertussen staat Guus Blik op het punt om de twee boeken te vernietigen...

Over de film

'Waar is het Grote Boek van Sinterklaas?' is de nieuwste film van de Club van Sinterklaas en draait nu in de Nederlandse bioscopen. Met rollen van onder andere Carlo Boszhard, Irene Moors, Maaike Martens en YouTube-ster Ronald Vledder. Bekijk op waarishetboekvansinterklaastickets.nl in welke bioscopen de film nu te zien is en bestel je tickets.