9 evenementen die je als moeder in 2020 moet bezoeken

Als moeder ben je natuurlijk altijd graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes, tips en spulletjes voor je kindje. Daarbij is een uitstapjes altijd leuk. Dit zijn dan zeker de 9 evenementen die je als moeder in 2020 moet bezoeken.

1. Sunday School

Op 12 januari 2020 vindt in de Fabrique in Maarssen de leukste kindermode en lifestyle beurs van Nederland plaats. Hier vind je niet alleen leuke kleding voor je kind maar ook andere bijzondere lifestyle producten. Het is inmiddels al weer de vijfde editie en dit jaar is het thema van de kindermodebeurs ‘St. Bernard Mountain Rescue Team’.

2. Peuterfestival

Op 1 en 2 februari 2020 wordt het Peuterfestival in het Cultuurgebouw in Hoofddorp gehouden. Een bruisend evenement wat speciaal is ontwikkeld voor peuters. Natuurlijk zijn de ouders en de opa’s en oma’s ook welkom. Het Cultuurgebouw is voor deze gelegenheid helemaal omgetoverd tot één groot speelparadijs waar peuters aan cultuur kunnen snuffelen. Er zijn workshops, voorstellingen en er valt van alles te beleven.

3. Negenmaandenbeurs

Een zeer complete beurs in Amsterdam voor aanstaande moeders of vrouwen die al moeder zijn. Van 26 februari tot en met 1 maart 2020 kun je hier snuffelen tussen alles wat met baby’s en kleine kinderen te maken heeft. De nieuwste items en de echte must-haves die je hier ziet laten je moederhart sneller kloppen. In dit artikel vind je alles wat je wil weten over de negenmaandenbeurs.

4. Baby en Kinderbeurs

De baby- en kinderbeurzen in de regio Oss en Mill zijn ook echte aanraders als het gaat om het aanschaffen van tweedehands spulletjes voor kinderen. Hier vindt je niet alleen (merk)kleding maar ook speelgoed, fiets- en autostoeltjes, wandelwagens, boxen en nog veel meer. De beurzen zijn in Oss op 1 maart 2020 en in Mill op 15 maart 2020.

5. Zwanger en Baby Event

Voorheen heette dit evenement in Friesland de ‘9 maanden tot dreumes beurs’. Met de komst van een nieuwe organisatie is ook de naam aangepast. Hij wordt op 14 maart 2020 in het WTC Hotel in Leeuwarden gehouden. Je vindt hier niet alleen informatie over de zwangerschap maar ook over de babytijd. Er zijn leuke workshops die door professionals worden gegeven. Natuurlijk vind je er ook verschillende aantrekkelijke stands, informatiepunten en andere diensten die betrekking hebben op je kindje.

6. Babyboom beurs

In Brussel vindt op 20, 21 en 22 maart 2020 alweer de 21ste editie van de Babyboom beurs plaats. Dit is een grote beurs voor toekomstige en nieuwbakken ouders. Met meer dan 100 standhouders, een kinderdagverblijf, een rustzone, een shopping avenue en horecagelegenheden waaronder een speciaal babyrestaurant. Hier heb je echt alles voor de baby, peuter en kleuter.

7. We are pregnant

Op 20 t/m 22 maart 2020 is alweer de 5e editie van de ‘We are pregnant’ beurs in Utrecht. Het klinkt alsof deze beurs alleen voor aanstaande moeders is maar niets is minder waar. Deze beurs is ook een leuk evenement voor als je al bevallen bent en zelfs als je kindje al wat ouder is. De goede sfeer, het lekkere eten en de toffe winkeltjes maken er een geweldig geheel van.

8. Kinderbeurs XXL

Op verschillende locaties in Nederland wordt de Kinderbeurs XXL gehouden. Hier vind je nieuwe én tweedehands items voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Het zijn gezellige beurzen die in maart en april worden gehouden in Amsterdam, Den Bosch, Hilversum, Schiedam en Zutphen.

9. In de wolken festival

Van 8 tot en met 10 oktober is het ‘In de wolken festival’ in de Expo Haarlemmermeer. Dit festival staat geheel in het teken van aanstaande en kersverse mama’s en papa's. De verschillende shops, activiteiten, foodtrucks en deskundigen zorgen voor een leuk geheel.