Top 7 vakantieparken met je kindje

Opzoek naar het ideale vakantiepark om lekker te genieten samen met je kindje? Wij hebben een lijstje gemaakt van 7 vakantieparken welke rondom geweldig zijn voor ouder en kind.

1. Efteling Bosrijk

Op de eerste plaats: Efteling Bosrijk, dit vakantiepark is perfect voor kinderen gelegen in het bos bij natuurlijk de Efteling. Het park heeft een animatieteam welke de sprookjes van de Efteling tot leven laten komen door bijvoorbeeld Klaas Vaak die een slaap verhaal verteld voor de kinderen. Verblijf je in dit park dan kun je 30 minuten voor de openingstijd het pretpark al ingaan.

2. Center Parcs Heijderbos

Op de tweede plaats: Center Parcs Heijderbos, in het park staat het tropische zwemparadijs centraal waar je samen met de kinderen kan genieten van waterpret in een tropische setting. Naast het zwemmen kan je er ook paintballen, duiken en is er een kabelbaan. Wat het park ook zeer aangenaam maakt is het wellness- en beauty centrum, wel zo fijn na al dat zwemmen.

3. Vakantiepark Beekse Bergen

Op de derde plaats: Vakantiepark Beekse Bergen, geheel in de sfeer van een Afrikaanse safari. Verblijf je in dit park heb je gelijk onbeperkt toegang tot Safari Park Beekse Bergen en Speelpark Beekse Bergen. Vanaf het vakantiepark rijden er shuttles en varen er boten naar het park. Genieten alsof je in Afrika op safari bent, dat is leuk voor ouder en kind.

4. Vakantiepark Dierenbos

Op de vierde plaats: Vakantiepark Dierenbos, houd je kind van dieren dan zit je hier helemaal goed. Het park heeft allemaal kleine dierenparken en je kunt er zelfs overnachten in een boomhut! Naast de boomhut kun je ook verblijven in lodgetenten, houten huisjes, een groepsboerderij, villa's en natuurlijk je eigen tent of caravan. Je kan naast het genieten van de dieren ook midgetgolfen, bowlen en zwemmen in een buiten en binnen zwembad. Helemaal top voor dierenvrienden.

5. Duinrell

Op de vijfde plaats: Duinrell, grootste attractie natuurlijk het pretpark en het Tikibad. Het park ligt dicht bij de zee dus ook even naar het strand gaan kan vanaf het park met groots gemak. Genieten van de glijbanen, de attracties in het park en lekker slapen in de lodgetent, een van de bungalows of gewoon in je eigen tent het kan allemaal. Leuk voor de kleine kinderen maar vooral voor de wat oudere kinderen natuurlijk.

6.  Het land van Bartje

Op de zesde plaats: Het land van Bartje, met ponyranch en zwembad met open dak ideaal voor de kleintjes. Lekker genieten in Drenthe slapende in een vakantieboerderij. De kinderen kunnen genieten van het rijden op een pony, lekker zwemmen en er is een goed restaurant aanwezig voor als het tijd is voor het eten.

7. Beerze Bulten

Op de zevende plaats: Beerze Bulten, kamperen, glamping, bungalows bij Beerze Bulten zit je helemaal goed. Een van de beste animatieteams van het land maken van het vakantiepark de ideale plek voor elk kind. Natuurlijk is er ook een speel – en zwemparadijs en is het park omringt door bossen. Super om samen met je kinderen te genieten.

Bonus

Als bonus kan natuurlijk Disney Land Parijs niet ontbreken. De films waar je kindje zo graag naar kijkt komen hier tot leven. Het park is wereldberoemd en geliefd bij jong en oud. Vergeet niet naar de parade te kijken, geniet van de winkeltjes in de beroemde winkelstraat en vermaak je met een ruim aanbod aan attracties.