Het SOS armbandje om je kind snel terug te vinden

Eindelijk, we mogen weer naar buiten, spelen en van de zon genieten! Heerlijk. Iedereen heeft er al maanden naar uit gekeken. Met name voor kinderen was het zwaar om wekenlang noodgedwongen thuis te zitten. Ze gaan nu weer naar school en verdienen straks ook wel weer een leuk zomers uitje! Wanneer ga jij weer heerlijk samen met je kind(eren) naar het strand, een pretpark of de dierentuin?

Zorgeloos genieten met een SOS armbandje

Als je er op uit gaat met je kinderen, wil je natuurlijk genieten van een fijne onbezorgde dag. Je wilt je kind zorgeloos laten spelen en ook zelf rustig kunnen genieten van het weer en de omgeving. Geen stress, even ontspannen. SOS armbandjes zijn in dat geval super handig! Ze kunnen erg goed van pas komen bij bezoek aan een drukbezochte plek zoals het strand, een dierentuin of pretpark. Op een SOS armbandje kun je de naam van je kind en jouw telefoonnummer opschrijven. Mocht je je kind dan kwijtraken op een drukke plek, kan iemand die jouw kind gevonden heeft, snel contact met je opnemen.

Een GRATIS Heppie SOS armbandje aanvragen

Om jou ook zorgeloos op pad te laten gaan met je kinderen, mogen we namens Het Vergeten Kind al onze lezers een GRATIS Heppie SOS armbandje geven. Super leuk toch? Vraag nu hier gelijk jouw unieke Heppie SOS armbandje helemaal gratis aan. Ideaal voor de zomer tijdens dagjes uit. Personaliseer jouw armbandje zodat je elkaar altijd en overal makkelijk terug kunt vinden. Profiteer snel, want OP=OP!

Elk kind verdient een zorgeloze zomerdag

Wist jij dat er voor duizenden kinderen in Nederland een dagje weg of vakantie er helemaal niet in zit? Zij groeien op in een moeilijke thuissituatie of kunnen zelfs niet meer thuis wonen. Zij hebben het extra zwaar gehad tijdens deze Corona crisis door de sluiting van de scholen. Voor deze kinderen is het extra belangrijk om een dagje onbezorgd lol kunnen maken. Samen met Stichting Het Vergeten Kind willen wij ze helpen. Help je ook mee?

Geef een kwetsbaar kind ook een zorgeloze zomerdag

Het Vergeten Kind organiseert speciaal voor kwetsbare kinderen de Heppie Zomertour. Een zomertour met volledig verzorgde dagjes weg naar een pretpark of dierentuin voor kinderen die opgroeien in een moeilijke thuissituatie. Deze kinderen hadden veel last van stress, spanningen en gevoelens van eenzaamheid tijdens de sluiting van de scholen. Nu het eindelijk weer kan, gaat Het Vergeten Kind hen een geweldig dagje uit bezorgen. Want mooie herinneringen geeft kinderen veerkracht in hun dagelijkse leven. Help je mee?

Jij een onbezorgde zomerdag, zij een onbezorgde zomerdag

Vraag nu jouw GRATIS Heppie SOS armbandje aan en geniet van een onbezorgde zomerdag met je kinderen. En misschien wil je ook een kleine bijdrage leveren aan een onbezorgde zomerdag van kinderen die het moeilijk hebben? Samen kunnen we een verschil maken in het leven van deze kinderen. Steun de Heppie Zomertour en gun ze een volledig verzorgde dag weg naar een pretpark of dierentuin. Hier vergeten zij hun problemen en zijn ze een dagje écht onbezorgd kind. Dat gun je toch ieder kind?