Nieuwste artikelen

Overige artikelen

6
A
G
H
P
S
W

Alles over de gezondheid van je kind

De gezondheid van je kind gaat boven alles. Daarom moet je als ouder er ook goed opletten dat je kind een gezond leven leidt en genoeg gezonde voeding binnen krijgt. Dit maakt de kans op ziektes, niet alleen nu maar ook in de toekomst, veel kleiner en dat is natuurlijk heel wat waard. Maar natuurlijk zijn er altijd bepaalde kwaaltjes die regelmatig voorkomen bij kinderen. Kwaaltjes waar schoolkinderen flink last van kunnen krijgen. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan hooikoorts. Dit kan een vervelende kwaal zijn voor kinderen.

De ene persoon heeft er helemaal geen last van, een ander heeft er juist weer heel veel last van. Sommige mensen hebben er zoveel last van dat hun gehele leven erdoor wordt beïnvloed en dat is natuurlijk niet leuk, want je wil graag een aangenaam leven leiden. In deze sectie vind je dan ook artikelen waarin tips worden gegeven over hoe je het beste met hooikoorts kunt omgaan.

Maar ook andere artikelen over de gezondheid komen naar voren in deze sectie. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je kind allergieën voor voedsel heeft. Dit komt vaak voor, maar meestal weet je niet of je kind er wel of niet één heeft, omdat je daar pas achter komt wanneer je het krijgt. In de artikelen komt informatie naar voren over verschillende allergieën. Bij bepaalde voeding is het namelijk zo dat een allergie dan vaker voorkomt. Een goed voorbeeld daarvan is pinda's. Er zijn vrij veel mensen allergisch voor pinda's. Maar het kan ook zijn dat je allergisch voor appels bent. Ook vind jij hier informatie over beugels. Wat kost een beugel? Hoe kom je erachter of je kind een beugel nodig heeft en ga zo maar door. Erg relevante informatie waar je wat aan hebt als ouders.