Zwanger

Heerlijk je bent zwanger. In jouw buik groeit een baby. Natuurlijk ben je benieuwd hoe jouw baby zich ontwikkeld. Met een echo en prenatale controle krijg je hier inzicht in. Ook via de zwangerschapskalender kan je veel te weten komen over de ontwikkeling van je baby.

Gezondheid van je kind begint in jouw buik. En wat je eet beïnvloed de gezonde ontwikkeling van je kind. Hoe zit het nou eigenlijk met voeding tijdens de zwangerschap? Misschien wil je wel een beetje afvallen en wil je een gezonde start maken voor jullie beide? Of wat extra vitamines? Gezond zwanger zijn vraagt een stukje kennis van je gewoonten en de gevolgen ervan.

Omdat er in 9 maanden een baby ontwikkeld in je buik vraagt dit veel van je lijf. Ondanks dat je je waarschijnlijk op je gezondheid let kan je last hebben van zwangerschapskwaaltjes.  Omdat er ook veel geregeld moet worden zo in aanvang hebben wij de belangrijkste zaken die je moet regelen tijdens de zwangerschap en die je niet wilt missen onder elkaar gezet. Gelukkig zijn er ook zwangerschapscursussen waar je lekker kan ontspannen van je zwangerschap. Een gezonde start is immers ook ontspannen start.

Lees meer

Nieuwste artikelen

Zwanger thema's