Nieuwste artikelen

Overige artikelen

1
4
5
6
7
A
B
E
G
K
L
W
Z

Kinderwens

Na verloop van tijd krijgen veel vrouwen er mee te maken. Het gevoel dat ze plots een kinderwens hebben. In veel gevallen is dat natuurlijk hartstikke voordelig. Bijvoorbeeld als je al in een goede, gezonde relatie zit. Een relatie waarvan je weet dat dit mogelijk is. Maar helaas is dat niet altijd het geval. Veel vrouwen hebben ook een kinderwens, terwijl ze geen partner hebben of een stabiele omgeving om een kind op te voeden. Het kan dus allebei voorkomen.

In deze categorie vind je allerlei artikelen die te maken hebben met een kinderwens. Enerzijds vind jij bijvoorbeeld artikelen die je hulp kunnen bieden. Zoals tips als je niet weet om te gaan met de stress die gepaard gaat met een kinderwens. Maar bijvoorbeeld ook hoe het is om alleenstaande moeder te zijn. En wat de opties zijn voor alleenstaande moeders met een kinderwens. Want veel vrouwen willen wel graag kinderen, maar hoeven niet per se een partner te hebben.

Ook andere artikelen die je kunnen helpen met het verkennen van je kinderwens vind jij in deze categorie. Tegenwoordig heb je namelijk zogenaamde kinderwensspreekuren. Daar kun je om informatie vragen als je een diepe wens hebt om kinderen te nemen. In de artikelen lees je hoe jij je het beste kunt voorbereiden op een spreekuur. Maar ook wat een dergelijk spreekuur precies inhoudt, zodat je altijd goed voorbereid bent op wat komen gaat. Daarnaast leest je ook nog de problematieken die erbij komen kijken als je rond je 35ste leeftijd nog een kinderwens hebt en welke opties er dan zoal zijn.