MamaLove Zwanger App

Altijd en overal informatie over jouw zwangerschap? Met de MamaLove - Zwanger App lees je in je persoonlijke zwangerschapskalender alles wat je moet weten over je zwangerschap van week tot week. We geven je tips, de do’s en don’ts en vooral heel veel informatie. Hoe groot is je baby? Wat zijn de ontwikkelingen van je kindje per week? En wat kun je allemaal nog meer verwachten tijdens je zwangerschap en straks bij de geboorte van je kindje?

mamalove

Wat vind je in MamaLove Zwanger app?

In onze MamaLove - Zwanger App voor iPhone en Android-toestellen vind je het volgende:

  • Alle informatie over je eigen zwangerschap in een persoonlijk zwangerschapskalender
  • Prachtige foto's van de groei van je kindje van week tot week
  • Nuttige informatie en weetjes over de groei van je baby
  • Relevante artikelen en nieuwtjes van MamaLove.nl

Hoe werkt de MamaLove Zwanger app?

Zo werkt MamaLove - Zwanger app:

  • 1. Download de app op je iPhone of Android-toestel. Maak een nieuw profiel aan met je persoonlijke gegevens.
  • 2. Vul in of je in verwachting bent en wat je uitgerekende datum is. Afhankelijk van wat je hebt doorgegeven, kom je direct in je persoonlijke zwangerschapskalender. Hier vind je een weekbeschrijving over de ontwikkeling en groei van je baby op basis van jouw eigen gegevens.
  • 3. Als je in verwachting bent, kun je op ieder moment van de dag in de app lezen wat er met je baby en lichaam gebeurt. Naast de persoonlijke kalender met alle informatie over jouw week in de zwangerschap, is er ook een kalender met alle weken van de zwangerschap. Je ziet hoe groot je baby is en leest handige artikelen die je voorbereiden op het krijgen van jouw baby.
  • 4. Onder het tabje MamaLove in onze zwangerschapsapp selecteren we iedere dag een aantal artikelen van onze website gericht op de zwangerschap en de geboorte van je kindje. Hiermee willen we je zo goed mogelijk te informeren. Leuk om te lezen en goed als voorbereiding op het aanstaande moederschap.

Als je zwanger bent wil je alles weten. Het is een spannende tijd waar veel gebeurd. Veel vrouwen en aankomende moeders gaan zodra ze erachter komen dat ze zwanger zijn direct aan de slag met boeken, apps, blogs en andere informatiebronnen om zoveel mogelijk informatie op te nemen. Je kunt nog niet terecht bij je vriendinnen of je moeder met je vragen, want het is nog geheim in het prille begin. Op de website en in de zwangerschapsapp van MamaLove kun je natuurlijk wel terecht. Altijd en overal vind je nu per week informatie over de ontwikkelingen van je kindje tijdens je zwangerschap. In onze zwangerschapskalender vind je ook mooie foto’s van de ontwikkeling van je baby.