Nieuwste artikelen

Overige artikelen

5
6
8
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
O
P
R
S
T
V
W
Z

Hoe blijf jij gezond tijdens je zwangerschap?

De zwangerschap is een lastige periode. Een periode waarin er veel gaat gebeuren met je lichaam. Niet alleen mentaal maar ook fysiek. Moeders die al eens zwanger zijn geweest en een tweede of derde kind krijgen, die zijn er enigszins op voorbereid. Maar voor veel moeders is het natuurlijk ook de eerste keer. De eerste keer dat ze de fysieke en emotionele achtbaan moeten doorgaan. Dit is al zwaar genoeg en om die reden is het dan ook belangrijk om gezond te blijven tijdens je zwangerschap. In deze subcategorie vind je informatie over hoe je ervoor zorgt dat je gezond bent en blijft tijdens de gehele zwangerschap.

Aan de ene kant vind je bijvoorbeeld artikelen die handelen over geslachtsziekten tijdens de zwangerschap. Natuurlijk ben je bekend met het fenomeen van geslachtsziekten, maar wat veel mensen niet weten is dat het ook voor schade kan zorgen tijdens de zwangerschap. Het is dus niet volledig zonder risico's. Dat zijn soa's overigens sowieso niet, maar tijdens de zwangerschap kan dit nog complexer worden gemaakt. In deze subcategorie vind je daar dus artikelen over, maar je kunt hier ook terecht voor nog vele andere soorten artikelen. Er worden niet alleen positieve zaken besproken, maar ook de negatieve aspecten van een zwangerschap.

Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je te maken krijgt met een miskraam. Een vreselijke gebeurtenis waar je liever niet aan wilt denken, maar toch komt het helaas vaker voor dan je denkt. Maar hoe ga je nou om met een dergelijke trieste situatie? Die informatie vind jij in deze subcategorie, zodat het misschien wat gemakkelijker voor je wordt om over die zware periode heen te komen. Gelukkig is er ook ruimte voor de meer positieve zaken in deze subcategorie. Zoals het eerste moment dat je je kind voelt trappelen tegen je buik!