9 keer gratis voor je baby

Toekomstige moeders worden verwent, en terecht. Er gaat haast geen dag voorbij of en valt wel een of ander gratis geschenkje in hun brievenbus. Gratis babydozen, leuke kortingen, bons voor gratis producten maar ook luiers, korting op kinderopvang en zelfs babykleding. Vele van deze babycadeautjes vallen zomaar in je brievenbus, voor anderen maak je een (gratis) account aan op de betrokken website. Een overzicht van de meest interessante gratis spullen voor je toekomstige baby is dus zeker niet misplaatst.

1. Gratis babydozen en -producten

Al van in het begin van je zwangerschap kun je gratis babydozen aanvragen met vaak interessante geschenkjes voor jouw en je baby. Dat gaat van gratis tijdschriften over alles wat met je zwangerschap, de verzorging en de opvoeding van je baby te maken heeft. Die babydozen groeien mee met je baby, want je krijgt ze meestal maandelijks toegestuurd. Leuke geschenkdozen voor de toekomstige moeder en haar baby zijn ongetwijfeld:

  • De Blije Doos: met gratis babyproducten met een minimale waarde van 45 euro en kortingsbonnen voor in totaal 155 euro
  • Zwangerbox: leuke babyproducten zoals luiers en allerlei andere verzorgingsproducten
  • Babybox: ontvang je tot zes maanden na je bevalling
  • Plus Kiekeboebox: bevat voor minstens 40 euro aan baby- en kraamproducten
  • Baby Geboortebox: een leuke opbergbox om je belangrijkste herinneringen in te bewaren
  • Babybox Kruidvat: bevat luiers, babydoekjes en verzorgingsproducten
  • Jumbo Hallo Mamapakket: met lekkere en gezonde baby snacks en leuke knuffels
  • Welkom op de Wereld pakket: van Hoogvliet. Hierin vind je voor minstens 30 euro aan vouchers voor gratis producten
  • Jan Lenders pakket: met een waarde van 25 euro aan lekkers voor de ouders en leuke spulletjes voor de baby
  • Baby Dump Cadeaupakket: met een leuke knuffel, een rompertje en een aangepaste drinkbeker met handig tuitje

2. Leuk spuugdoekje van Nutricia

Meld je gratis aan voor Mijn Nutricia en je ontvangst naast leuke tips en weetjes voor een probleemloze zwangerschap, bevalling, verzorgingstips, aangepast voedingsadvies en recepten ook een leuk spuugdoekje toegestuurd.

3. Gratis pyjamabroekjes

Maak een gratis account aan op de website van DryNites en je ontvangt volledig gratis pyjamabroekjes voor kids tussen drie en vijftien jaar of een leuk baby rompertje.

4. Gratis rompertje

Rompertjes heb je nooit teveel. Kersverse mama’s en papa’s kunnen zich online aanmelden op Zeeman voor een gratis bio rompertje voor een waarde van 2,49 euro. Een leuk babycadeautje toch?

5. Marktplaats en eBay

Ga naar deze twee populaire websites. Breng het zoekwoord 'gratis' in en er verschijnt onmiddellijk een uitgebreide lijst met babyspullen die maar een korte tijd werden gebruikt en gratis worden aangeboden. Je kunt zelf kiezen uit gratis babyspullen die in je buurt kunnen afgehaald worden.

6. Leuk spaarcentje cadeau

Bij het openen van een gratis spaarrekening krijg van de meeste banken een eerste spaarcentje voor je baby cadeau. Dat gaat dan meestal op een bedrag van gemiddeld 25 euro. Mooi meegenomen toch?

7. Interessant veel leesplezier

Op gespecialiseerde websites en de vele mamablogs vind je leuke en interessante lectuur over zwangerschap, bevalling, babyverzorging en opvoeding. Een gratis account aanmaken en de tijdschriften aanvragen volstaat.

8. Samen genieten in de dierentuin

Een dagje naar de dierentuin is een topper voor groot en klein. En je baby mag meestal tot zijn vierde verjaardag gratis mee. En wees gerust, hoe jong je baby ook is, genieten doet hij(of zij) zeker.

9. Naar de binnenspeeltuin

Is het geen weer om met je baby buiten te komen? Geen probleem, dan is er nog altijd de binnenspeeltuin. Bij de meeste indoor speeltuinen mag je samen met je baby tot 1 jaar gratis naar binnen. De meeste binnenspeeltuinen beschikken over een speciale speelhoek aangepast aan je baby.