Nieuwste artikelen

Overige artikelen

5
A
B
C
D
E
H
K
L
N
O
P
R
S
V
W
Z

Zwangerschapskwaaltjes: wanneer beginnen ze?

Als je zwanger bent is dat een heugelijk feit. Maar er komen ook problematieken bij kijken. De kans is namelijk vrij groot dat je last gaat krijgen van kwaaltjes. Met kwaaltjes worden dan lichte klachten bedoeld. Het is anders dan wanneer je echte problemen krijgt. Toch kunnen ook bepaalde kwaaltjes een zeer negatieve invloed op je gemoedstoestand en je fysieke gezondheid hebben. De ene zwangere vrouw krijgt er amper mee te maken, terwijl het voor de andere vrouw echt een vervelende periode is. In deze categorie lees je van alles over de verschillende zwangerschapskwaaltjes. Wanneer beginnen de zwangerschapskwaaltjes bijvoorbeeld? En is dit bij alle vrouwen hetzelfde of ligt dit totaal verschillend? En welke factoren kunnen een invloed hebben op de zwangerschapskwaaltjes en kunnen dus het risico vergroten. Ook daar lees je meer over in deze categorie.

Een veelvoorkomend kwaaltje tijdens de zwangerschap is misselijkheid. Het is iets waar veel vrouwen mee te maken krijgen tijdens de zwangerschap. Velen bijvoorbeeld aan het begin van de zwangerschap, maar sommige vrouwen ook de gehele zwangerschap door. Dat is natuurlijk erg vervelend. In deze categorie vind je artikelen over bepaalde uitspraken die je als moeder niet wil horen tijdens misselijkheid bij de zwangerschap. Een leuk artikel om bijvoorbeeld door te sturen naar vrienden of je partner. Maar ook andere aspecten worden behandeld.

Bekkenpijn is bijvoorbeeld ook een typische zwangerschapsklacht. Ook daar lees je hier meer over. Wat is bijvoorbeeld de oorzaak van bekkenpijn en hoe zorg je ervoor dat je er minder last van krijgt? Met andere woorden: welke middelen kun je inzetten? En is het verstandig om hiervoor naar een fysiotherapeut te gaan, of kun je het gewoon thuis zelf oplossen? Dergelijke aspecten worden allemaal behandeld in de artikelen in deze subcategorie.